Verkoop Hoeve, Montemor o Novo, Évora, Portugal, Montemor o Novo

Verkoop - Cod. 34388

 • Typologie: Hoeve
 • Gebied: 550 m²
 • Getal kamers: 8
 • Verdieping: 1
 • Staat van het gebouw: Good
 • 110.00

Quinta gelegen in Nossa Senhora da Vila, Montemor-o-Novo, 40 minuten van Lissabon en 15 minuten van Évora.

De boerderij bestaat uit een gerestaureerd landelijk gebouw met 313 m2 en bijgebouwen die woningen en het zwembadgebied ondersteunen, wat overeenkomt met 552 m2 van het totale gebied. Het land van de woning heeft 100.000 m2 / 10 hectare.

Het woongebouw bewaart het traditionele bouwtype Alentejo, gebouwd op het hoogste deel van het landgoed, met een bevoorrecht uitzicht op de vlakte en het kasteel van Montemor-o-Novo.

Het hoofdgebouw bestaat uit een keuken, wasplaats, eetkamer, woonkamer met 66m2, 8 kamers, waarvan 4 suites en 4 vieren met elk 2 sanitaire voorzieningen.

De ruimte heeft een aantal veranda's die ons uitnodigen om te genieten van het landschap en de rust van de plek.

Naast de bestaande gebouwen is er ook de mogelijkheid om meer dan 100m2 bouw te bouwen vanwege het bestaan ​​van een ruïne in het pand.

In het zwembad is een sanitaire installatie met douche, een arrumos ruimte, een oven en barbecue, met een veranda creëren een andere ruimte van verblijf en vrije tijd.

Er zijn verschillende plaatsen van historische of natuurlijke interesse in het landgoed, zoals een watermijn, een tank, een andere mijn die het mogelijk maakt dat drinkwater wordt geleverd aan het gebouw, een landgoed met een grote natuurlijke rijkdom.

Elke ruimte in het gebouw is op een andere manier ingericht en gepersonaliseerd, elk met een ruimtebeloning en een nieuwe ontdekking, glamour gecombineerd met eenvoud, rust en sereniteit.

Het gebouw heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van plattelandstoerisme. De waarde van de accommodatie omvat alle meubels en apparatuur die op de foto's te zien zijn

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Hall Templus
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 1. Voorkeuren

  Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

  Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB