Verkoop Hoeve, Évora, Évora, Portugal, Tourega - Condomínio Rural da Avessada

Verkoop - Cod. 34387

 • Typologie: Hoeve
 • Gebied: 270 m²
 • Getal kamers: 3 + 2
 • Verdieping: 1
 • Staat van het gebouw: Good
 • 28.00

Avessada Rural Condominium - Luxe herenhuis met 5 slaapkamers en een eigentijds architectonisch ontwerp.

Onroerend goed gelegen in landelijk gebied iets meer dan 8 km van Évora en ongeveer 1 uur van Lissabon. De directe toegangen bevinden zich op ongeveer 100 meter van de accommodatie.

Panoramisch 360º uitzicht met heldere en duidelijke hoeken die leiden naar een fascinerende omgeving van het gebouw door de natuurlijke omgeving die het omringt. Een gril van de natuur die wijselijk door de mens wordt genoten.

Hoogwaardige constructie waarbij de hoogwaardige airconditioningapparatuur, de kwaliteit van keramische materialen, hout, keukenapparatuur en modern sanitair van hoge kwaliteit opvalt.

Het comfort en de natuurlijke omgeving werden gedacht aan het detail, omdat er een volledige harmonie was bereikt tussen het gebouwde en het omliggende natuurlijke, om te zorgen voor ontspannende momenten in het gezin.

De villa, op de begane grond, heeft 3 slaapkamers, 1 suite met IS, een ruimte voor de bibliotheek, grote woonkamer, wasruimte, keuken, 2 IS van dienst, verkeersruimten en verschillende atriums en pergola's buiten.

Het totale overdekte oppervlak bedraagt ​​ongeveer 270 m2, maar er zijn verschillende open ruimtes (gebouwd) om parkeerplaatsen of vrijetijdsruimtes te ondersteunen.

Het landoppervlak is 75000 m2 en is volledig omheind en voorzien van water via een bron en een waterpunt direct van de Dam in de buurt.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Hall Templus
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
Ik accepter de verwerking van persoonlijke gegevens*
Wissen
 1. Voorkeuren

  Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

  Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB